Diensten

Overheden en maatschappelijke organisaties staan voor complexe opgaven. Ontwikkelingen als regionale samenwerking, outsourcing, decentralisaties, cocreatie, ketensamenwerking, regievoering, krimp, dalende budgetten en verregaande digitalisering hebben grote impact op de bedrijfsvoering. De vraag naar flexibel inzetbare professionals, experts en managers neemt toe. Betrokken professionals 2.0 die zich met inspiratie inzetten, actuele vakkennis hebben, regie kunnen voeren en slim kunnen netwerken. Pro-actieve, flexibele medewerkers digitaal, communicatief en professioneel. Publiek Netwerk voorziet in deze directieleden, managers, experts, professionals en trainees. Op interimbasis, vanuit collegiale doorlening, in een project inzet, een vaste aanstelling of in de vorm van mobiliteitsbemiddeling. Onze werkwijze kenmerkt zich door gerichte headhunting en kwalitatieve search op maat.

Interim
Op zoek naar een inspirerende interim directeur, professional of manager die uw organisatie tijdelijk kan versterken? Publiek Netwerk voorziet binnen 2-3 werkdagen in uw vraag. Wij werken vanuit een intrinsiek commitment, een scherp uurtarief en flexibele contracten die per dag opzegbaar zijn. Onze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kennis en ervaring maar vooral ook op hun communicatieskills, betrokkenheid en ontwikkelingsgerichte instelling.

Collegiale doorlening
Bij collegiale doorlening leent u een ambtenaar 2.0 van een collega overheid in. Publiek Netwerk zoekt voor u in haar netwerk naar geschikte collega professionals of managers die hun opgedane expertise tijdelijk bij een andere organisatie willen inzetten. Publiek Netwerk regelt de contractering tussen u en de andere overheid. Een doorstroom bevorderende en betaalbare oplossing tussen overheden onderling.

Projectaanstelling
U zoekt een -vaste- invulling maar wil toch graag de flexibiliteit behouden om uw formatie op een later moment anders in te vullen. Publiek Netwerk levert een hoog gekwalificeerde vrij overneembare kandidaat die past in de salarisschaal. U kunt deze zelf in dienst nemen in een projectaanstelling voor 1-3 jaar.

Mobiliteitsbemiddeling
Deze dienstverlening van Publiek Netwerk werkt tweeledig. U kunt een ervaren professional of manager van uw organisatie ter bemiddeling bij Publiek Netwerk inschrijven. Of u kunt een kandidaat van een andere overheid tegen een scherp geprijsd tarief via deze constructie bij ons afnemen. Publiek Netwerk bemiddelt tussen de kandidaat en de in- en uitlenende overheidsorganisatie en regelt de contractadministratie en in- en uitleentarieven tussen beide partijen.

Werving en Selectie
Ambieert u een structurele invulling van uw vacature en wilt u graag een kandidaat met actuele kennis én inspirerende instelling? Publiek Netwerk zoekt voor u een kwalitatief hoogwaardige kandidaat die u zelf in dienst neemt. Samen met u maken wij een gericht zoekprofiel. In de fase van voorselectie krijgt u de keuze uit meerdere kandidaten waarna u zelf met een eigen selectie- en inspraakcommissie uw keuze kunt bepalen. Desgewenst leveren wij ook de ondersteuning aan de gesprekscommissies.

Executive Search
In onze executive search benaderen wij directieleden en overheidsmanagers die de ontwikkeling van uw organisatie versterken. Koersbepalers die uw organisatie en managementteam met hun verfrissende inbreng kunnen versterken.

Trainees
Wilt u uw organisatie vergroenen met trainees? Publiek Netwerk werft en selecteert voor u  toptalent met passie voor de overheid. Nieuwe sterren die voor twee jaar bij u in dienst treden of op projectbasis inzetbaar zijn. Of het nu gaat om een inspirerend selectietraject voor enkele trainees of een uitgebreid traineeprogramma, Publiek Netwerk organiseert voor u graag een onderscheidend programma op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze gefundeerde aanpak.

diensten-van-marjan-de-wit