Over Publiek Netwerk

Publiek Netwerk is hét personeelsnetwerk voor de publieke sector. Een kwalitatief netwerk van hoog gekwalificeerde professionals 2.0 met een verfrissende passie voor deze sector. Oprichters Marjan de Wit en Karin Noordermeer werkten jarenlang als senior consultants bij een consultancybureau voor de overheid. Daarnaast deden zij bij de gemeenten Haarlem, Den Helder, Almere en de Belastingdienst interne HRM- en organisatieadvies ervaring op.

Al onze consultants hebben ruime ervaring op het gebied van recruitment en organisatieadvies in het publieke domein. De afgelopen jaren bouwden wij met elkaar enthousiast en intensief aan een selectief en innovatief netwerk van flexibel inzetbare directeuren, managers en professionals. Dit netwerk is uitgegroeid tot een gerenommeerd Publiek Netwerk. Kandidaten met een ster die met hun vakkennis, leiderschap, inspiratie en innoverende instelling een positieve bijdrage aan de andere overheid leveren.

De publieke sector is continu in ontwikkeling. Dit vereist flexibilisering, digitalisering en innovatie van arbeid. Publiek Netwerk voorziet in deze behoefte. Publiek Netwerk combineert een kwaliteitsnetwerk, met passie voor de overheid en gefundeerde actuele kennis van ontwikkelingen in het publieke domein. Onze werkwijze kenmerkt zich door gerichte headhunting en kwalitatieve search op maat.

Marjan-deWit-Publiek-Netwerk