Gemeente Landsmeer zoekt 7 avonturiers!

Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een compacte gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en goede onderlinge verbondenheid.

Met het organisatie ontwikkelplan, ‘Anders met elkaar vooruit, Onze ontdekkingsreis’, is een proces gestart om in te spelen op veranderingen waarbij geïnvesteerd wordt in de medewerkers.

Jij krijgt veel ruimte om nieuwe werkwijzen te ontdekken en toe te passen en jezelf door te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de Landsmeer Academie. Resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, pro activiteit, verbinden en communicatie zijn hierbij de sleutelwoorden.

Landsmeer is volop in ontwikkeling. Er liggen uitdagende opgaven op het gebied van duurzaamheid, de nieuwe omgevingsvisie, het transitieprogramma vanuit het sociaal domein en het doorontwikkelen van de bedrijfsvoering.

Vanuit alle domeinen wordt intensief geïnvesteerd in een verregaande samenwerking met gemeente Waterland. En er is veel ruimte voor ontwikkeling van medewerkers, o.a. in de vorm van coaching en 360 graden feedback.

Om de vele ambities waar te maken, zoekt Gemeente Landsmeer 7 nieuwe collega’s.

Avonturiers die er graag op uit trekken in de Landsmeerse samenleving,  die de samenwerking met burgers en maatschappelijke organisaties opzoeken en energie krijgen van ontwikkeling. Flexibele professionals die graag de handen uit de mouwen steken en concrete resultaten boeken.

De vacatures

De sollicitatieprocedure

  • In week 24, 25, 26 en 27 vinden de voorselectiegesprekken bij Publiek Netwerk plaats op basis van motivatiebrief en CV.
  • De gespreksrondes bij gemeente Landsmeer zijn gepland in week 27, 28 en 29

Gezien de zomervakantie kan deze planning voor een enkele vacature afwijken.

Meest gestelde vragen

Tot wanneer kan ik reageren op de vacature(s)?

Wij hanteren in principe geen sluitingstermijn voor reacties op vacatures. Wel is het raadzaam om als je interesse hebt, op korte termijn jouw CV in te sturen zodat we jouw sollicitatie tijdig kunnen meenemen in de procedure.

Ik heb interesse in meerdere vacatures; kan ik op meerdere vacatures solliciteren?

Het is mogelijk om jouw interesse voor verschillende vacatures kenbaar te maken. Stuur dan jouw CV en brief per vacature in. Uiteraard beoordelen wij jouw brief en CV in relatie tot andere reacties en kan het zijn dat wij de inschatting maken dat jouw profiel voor de ene vacature beter aansluit dan voor een andere.

Ik ben (deels) op vakantie in de periode waarin de gesprekken plaatsvinden. Wat nu?

Indien je in bovenstaande periode (deels) op vakantie bent, vernemen wij dit graag van jou. Vermeld dit bij jouw sollicitatie en dan kijken wij of er eventuele andere mogelijkheden zijn.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar de adviseur van Publiek Netwerk die in de vacaturetekst vermeld staat en wij proberen jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.